SZOLGÁLTATÁS

 

Cégünk alapvetően a bizalmi vagyonkezelési jogviszonyt keletkeztető bizalmi vagyonkezelői szerződés, vagy egyoldalú jognyilatkozat létrehozásához nyújt ügyfeleinek szakszerű segítséget tanácsadás és képviselet /protektor/ formájában. Ez az üzletszerűség fogalmi körén kívül eső, úgynevezett eseti bizalmi vagyonkezelés, azaz a nem üzletszerű bizalmi vagyonkezelési jogviszony.

Cégünk többek között olyan vagyonrendelő tulajdonosok jelentkezését várja, akik/amelyek a jelen weboldalon bemutatott speciális jogintézmény alkalmazásával, azon belül a bizalmi vagyonkezelési jogviszony létrehozásával kívánják ingatlan-vagyonukat hasznosítani, vagy éppen megőrizni a jövőben velük szemben esetlegesen fellépő akár már meglévő hitelezőikkel szemben, különös figyelemmel a közelgő európai gazdasági válságra.

A bizalmi vagyonkezelésről (Trust), illetve a bizalmi vagyonkezelési jogviszony létrehozásáról, – az ügymenetről és a kapcsolódó szolgáltatásainkról – részletesebben további menűpontjainkban olvashat.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük hívja kollégánkat a következő telefonszámon: + 36705561670